PIZZA LESTINA

Recentebeoordeling


5 sterren uit 563 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Lestina. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2024 om 4:38 Nummer 1 voor pizza en pasta Die mensen ook echt vriendelijk En ik heb mijn afhaling gratis desert mogen proberen Vaste klant hier
27 mei 2024 om 20:07 Beste pizzeria van lokeren !
25 mei 2024 om 20:41 Mega lekker!!!
22 mei 2024 om 21:24 Thank you so much everything is on point
17 mei 2024 om 23:17 Pasta genomen heb extra kip gevraagd heb maar 5 stukjes kip in gevonde. 17€ betaald voor pasta kip zonder kip belachelijk. Saus was wel lekker en snel geleverd maar helaas betaal je veel voor wat het is
14 mei 2024 om 21:48 Lekker zoals steeds! Aanrader!
13 mei 2024 om 7:11 Zoals altijd prima. Eten heel lekker en verzorgd.. Vriendelijk personeel. Wij zijn een super tevreden klant
5 mei 2024 om 20:05 het eten was heel lekker
3 mei 2024 om 13:41 Dit weekend langs geweest en wat een drukte in de keuken uff eventjes moete wachte maar wel vriendelijk en die pastas en pizzas zijn de beste van Lokeren
3 mei 2024 om 13:39 Mijn bestelling stond netjes klaar toen ik erom ging bij afhaal net optijd. En het was super super lekker !! Ook voor de uitbaters dkkke pluim wat een werkdruk en toch met de glimlach. Wij komen zeker terug
3 mei 2024 om 6:37 Heel lekker zoals altijs en snel gelevert
2 mei 2024 om 18:23 Zeer lekker zoals altijd!